Презентације (PowerPoint)

У раду на часовима често користим PowerPoint презентације. Своју прву презентацију сам направио за испит на Учитељском факултету, а од тада сам урадио велик број презентација.

Своје радове сам у два наврата слао на конкурс ЗУОВ-а и оба су објављена у Бази знања Креативне школе:

Глаголи, 3. разред

Језичке вежбе, 1. разред

И трећи пут сам имао жељу да учествујем на конкурсу. Определио сам се за рад из природе и друштва (Први светски рат, 4. разред), али нисам успео да се уклопим у величину фајла (2 MB), која је конкурсом била прописана, те рад нисам послао.

2013. године сам рад из српског језика (Писање сугласника Ј, 3. разред) послао на један други конкурс – Дигитални час, и он је уврштен у Зборник радова.

Овај блог ми пружа прилику да своје радове, без обзира на величину фајла, делим са колегама, тим пре што и ја користим радове колега чије су презентације објављене у Бази знања Креативне школе. Делове неких презентација сам уградио и у своје радове, те се на овај начин  желим одужити свима који су ми, без свог знања, помогли у раду. Радови могу да послуже учитељима у реализацији појединих наставних јединица, а неке могу да користе и ученици у индивидуалном раду.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s